English

eBook+ Älykirja julkaistu

Timehouse Oy:n kehittämä Älykirja on selaimella käytettävä, vapaan määrän toiminnallisuuksia sisältävä sähköinen julkaisu, jota ei ladata käyttäjän koneelle. Kyseessä on siis online-lukutila, eli streamattu julkaisu kuten musiikin puolella toimiva Spotify. Timehousen eBook+ Älykirjalle voi tilata lukuoikeuksia erimittaisille ajanjaksoille. Kustantajan halutessa lukuoikeus voi olla myös maksuton.

Miksi eBook+ Älykirja

eBook+ Älykirjassa voidaan jakaa ja kommentoida kirjan tekstejä muiden kanssa. Lukija voi jättää valitsemaansa tekstikohtaan muistiinpanon tai huomautuksen, jonka muutkin kirjan käyttäjät näkevät omilla laitteillaan. Näin aikaansaadaan interaktiivinen keskustelu kommentoimalla tätä muistiinpanoa. Erityisesti tieto- ja oppikirjoissa nämä interaktiiviset ominaisuudet tuovat lisäarvoa käyttäjille.

eBook+ on ensimmäinen aidosti suomen kieltä ymmärtävä sähköinen julkaisu. Hakukone tunnistaa kielemme erityispiirteet ja haku on täsmällistä ja nopeaa sisältäen 1,5 miljoonan suomenkielisen sanan sanaston.

Lisätietoa eBook+-esitteestä.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää

Yhteydenotto

* = pakollinen
YritysNimiSähköposti *Puhelinnumero