English

Educa 2018, muutama sana messuista

Tänä vuonna Educa-messut keräsi 17900 kävijää, toista tuhatta enemmän kuin vuosi sitten! Timehousen poppoo tutustui erityisesti teknisiin ratkaisuihin, uusiin tuuliin ja missä mennään tällä hetkellä, sekä kuulosteli mihin pitäisi mennä opetusalan työntekijöiden mielestä. 

Timehousen toimitus- ja julkaisujärjestelmät olivat hyvin esillä ns. loppukäyttäjäratkaisujen osalta, eli valmiina digikirjoina/oppimateriaalina ja hyvältä näytti. Olemme oikealla tiellä!

Tähän ei tietenkään voi jäädä ja bongasimme muutaman mielenkiintoisen yrityksen, joiden kanssa tulemme keskustelemaan mahdollisesta yhteistyöstä. Tämä tehdään tietysti omaa tuotekehitystä unohtamatta ja asiakkaiden palautetta kuuntelemme jatkossakin päivittäin ja teemme tuotteistamme entistä parempia. 

Digitalisaatiosta osana oppimateriaalia puhuttiin paljon. Se ei tule korvaamaan tiettyjä perinteisiä ratkaisuja, mutta me lupaamme tehdä oman osamme, jotta digitaalinen materiaali on helppoa ja mielenkiintoista käyttää ja erityisesti, että se tukee opiskelijoiden ja opettajien työtä.

-Sami-

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää

Yhteydenotto

* = pakollinen
YritysNimiSähköposti *Puhelinnumero