English

Kansa vaatii responsiivisuutta nettisivuilta

Kukapa meistä ei olisi joskus eksynyt nettisivuille, jotka eivät vain yksinkertaisesti optimoidu mobiililaitteelle. Tämä aiheuttaa ainakin itselläni sellaista ärsytystilan nousua, että poistun kyseessä olevilta sivuilta välittömästi.

Nettisivuilla navigoiminen ja liikkuminen pitäisi olla helppoa ja vaivatonta ilman, että täytyisi tuhlata aikaa ylimääräiseen tsuumailuun ja tekstin vierittelyyn.Tätä tarkoitetaan siis nettisivujen responsiivisuudella. Käytitpä sitten mobiililaitetta tai tietokonetta, nettisivut skaalautuvat näyttöön nähden aina oikein. Tämä, ehkä jopa pieneltäkin tuntuva asia, on oikeasti sitä mitä suuri kansa haluaa nettisivuilta ja mikä myöskin on markkinoinnin ja myynnin näkökulmasta tärkeää. Moni ei esimerkiksi tiedä, että Google heikentää hakuosumia nettisivuille, jotka eivät ole optimoituja kaikille laitteille.

Eli responsiivisuuden puuttuminen (rautalangasta väännettynä) tarkoittaa sitä, että palvelusi eivät tavoita kaikkia potentiaalisia asiakkaita, ja nekin vähät, jotka päätyvät sivuillenne lähtevät sieltä todennäköisesti pois vaikean navigoinnin takia. Tämä ei ainakaan tehosta liiketoimintaasi! Eli kun suunnittelet yrityksellesi mitä tahansa verkkojulkaisua, oli kyseessä sitten kotisivut, digijulkaisu tai verkkokauppa, pidä huoli, että palveluntuottajasi ymmärtää tämän asian tärkeyden ja osaa toteuttaa yrityksellesi toimivan ratkaisun digitaalisten julkaisujen tuottamiseen.

-Tuula-

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää

Yhteydenotto

* = pakollinen
YritysNimiSähköposti *Puhelinnumero