English

VERKKOMAKSUN

avulla asiakkaalle tarjotaan helppo tapa maksaa. Palvelu sisältää pankkien verkkomaksupainikkeet, korttimaksamisen ja laskulla ostamisen.

VERKKOKAUPPA

(nettikauppa, sähköinen kauppa, elektroninen kauppa, online-kauppa)

on Internetin välityksellä toimiva kauppa. Ennen verkkokaupan perustamista on syytä miettiä missä laajuudessa verkkokauppa toimisi, kuinka maksujen olisi tapahduttava, ja miten tuotteiden toimitus ja niiden palautus hoidetaan?

SISÄLLÖNHALLINTA

TimeCMS-sisällönhallinnalla hallitaan www-sivuston sisältöjä, rakennetta ja kuvia sekä muita tiedostoja. TimeShop on monipuolinen, vaativien web‐sivujen rakennusalusta. TimeShopin avulla toteutamme yrityksesi näköiset kotisivut, joita voit ylläpitää itse helposti verkossa.

VERKKO­MARKKINOINTI

  • Markkinointi ja liikenteen ohjaaminen verkkokauppaan.
  • Raportointityökalut
  • Display, bannerit, redirect
  • LiveChat, uutiskirje, ladattavat oppaat
  • Hakusanaoptimointi
  • Google Adwords -hakusanamainonta

TimeShop-verkko­kauppa­ohjelmisto

TimeShop on edistyksellinen verkko­kauppa­ratkaisu suurille ja keski­suurille kotimaisille ja kansain­välisille yrityksille.

TimeShop ei ole pelkkä ostos­kori ja verkko­maksaminen. Verkko­kauppa­ohjelmistosta saadaan täysi hyöty kun se integroidaan asiakkuuden­hallintaan, markkinointiin ja tuotteiden toimitus automatisoidaan.

TimeShop tarkemmin

TimeShop on muokattavissa yrityksen tarpeita vastaavaksi. TimeShop voidaan integroida tilaajan CRM- ja toiminnan­ohjaus­järjestelmiin. Myynti­tiedot saadaan siirrettyä yrityksen talous­hallintoon ja verkko­kaupassa suoritetut tilaukset yrityksen logistiikka­järjestelmään.

TimeShop sisältää tuote­tieto­kannan tuotteiden hallintaan. TimeShop on ratkaisu tuotteiden ja palveluiden, esim. ohjelmisto­lisenssien automaattiseen myyntiin. TimeShopin avulla hallitset monipuoliset hinnoittelut ja kampanjat.

Paytrailin avulla saat verkko­kauppaasi helposti ja edullisesti pankkien verkko­maksu­painikkeet, luotto­kortit, lasku- ja osa­maksu­palvelut yhdellä sopimuksella ja yksillä kustannuksilla. Maksut tilitetään keskitetysti yhdelle tilille, verkko­maksu­painikkeiden kautta tulevat maksut ovat tilillä kahden pankki­päivän kuluessa ja luotto­korttien kautta tulevat 10 pankki­päivän kuluessa.

TimeShop-sisällön­hallinta

WWW-sisällön­hallinnalle tyypillistä on sisältöjen, rakenteiden ja ulkoasun erottaminen toisistaan. Sivu­pohjien avulla toteutettava kokonaisuus mahdollistaakin esitys­muotojen yhtenäisyyden ja keskitetyn yllä­pidon. Esimerkkejä tyypillisistä sivu­pohjien sisällöistä ovat muun muassa navigaatio­elementit, kaikilla WWW-sivuilla toistuva grafiikka kuten logot, tausta­värit ja muotoilut, WWW-sivujen otsikot, pudotus­valikot, linkit yhteys­tietoihin ja sivujen vaihtuvat mainokset. Sivu­pohjiin perustuva julkaisu mahdollistaa useiden erilaisten pääte­laitteiden ja jakelu­kanavien huomioimisen.

TimeShopilla hallitaan WWW-sivuston sisältöjä, rakennetta ja kuvia sekä muita tiedostoja. TimeShop on monipuolinen, vaativien web‐sivujen rakennus­alusta.

TimeShopin avulla toteutamme yrityksesi näköiset kotisivut, joita voit ylläpitää itse helposti verkossa.

TimeShop-pääsyn­hallinta

Pääsyn­hallinta- ja käyttäjän­hallinta­ohjelmiston avulla voidaan hallinnoida käyttäjiä, tuotteita ja lisenssien käyttö­oikeuksia. TimeShop voidaan integroida olemassa­olevaan CRM-järjestelmään tai käyttäjä­tietokantaan. Ohjelmisto sisältää istunnon­hallinnan ja käyttö­lokit.

TimeShop perustuu Microsoft-teknologioihin. Ohjelmiston käyttöön­otto vaatii Microsoft SQL Serverin.

Ohjelmisto mukautuu tilaajan IT-ympäristöön. TimeGate voidaan liittää mm. Microsoft Dynamicsiin, SAP:iin sekä Active Directoryyn.

TimeShop voidaan toimittaa myös pilvi­palveluna.

TimeShop sisältää pääsyn­hallinnan, tieto­turvan, raportoinnin ja käyttäjän­hallinnan.

TimeShop-asiakas­hallinta­moduulissa näkyvät käyttäjien tiedot ja käyttö­valtuudet. Asiakas­hallinta­moduulissa voi lisätä, muuttaa ja poistaa käyttäjiä ja käyttö­valtuuksia.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää

Yhteydenotto

* = pakollinen
YritysNimiSähköposti *Puhelinnumero