English

Hosting

Hosting antaa verkkopalvelulle turvallisen kodin.

Hosting tarkoittaa palveluntarjoajalta vuokrattua palvelinympäristöä, jossa verkkopalvelut sijaitsevat. Hosting on saatavilla sovelluspalveluna, virtuaalipalvelimella tai erillispalvelimella.

Virtuaali- ja erillispalvelimet poikkeuksellisiin tietoturva- tai kuormitusvaatimuksiin

Järjestelmä voidaan ottaa käyttöön asiakaskohtaisella virtuaalipalvelimella tai fyysisellä erillispalvelimella. Erillispalvelimia käytetään yleensä silloin, kun verkkopalveluun liittyy poikkeuksellisen korkeita kuormitus- tai tietoturvavaatimuksia.

Time 3.0 -toimitus- ja julkaisujärjestelmä pilvessä

Hosting-palvelu on kustannustehokkain ja vaivattomin tapa hankkia Time 3.0 -tuoteperhe käyttöön. Pilviarkkitehtuuriin perustuvassa palvelussa Timehouse vastaa palvelinympäristön ylläpidosta ja kuormitukseen suhteutetuista palvelinresursseista. Verkkopalvelut toimivat hosting-palvelussa nopeasti ja luotettavasti, eikä se edellytä asiakkaalta investointeja palvelinlaitteisiin tai niiden ylläpitoon.

Time 3.0 -asiakkaista yli 90 % on valinnut hosting-palvelun.

Hosting-palvelun laatu syntyy korkealuokkaisista palvelin- ja verkkolaitteista, hyvin suunnitellusta järjestelmäarkkitehtuurista, sekä ammattitaitoisesta ja proaktiivisesta järjestelmän ylläpidosta. Hosting-palvelussa käytetään palvelimina kuormatasattuja ja vikasietoisia moniprosessoripalvelimia.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää

Yhteydenotto

* = pakollinen
YritysNimiSähköposti *Puhelinnumero