English

Julkaisu­järjestelmät – tiedosta tuotteeksi

Timehouse on kehittänyt julkaisu­järjestelmiä yli kahden­kymmenen vuoden ajan. Moni asia on muuttunut matkalla ja vaatimus­taso on noussut mutta perus­asiat ovat pysyneet samana: arvokas materiaali pitää saada asiakkaille nopeasti, joustavasti sekä kustannus­tehokkaasti sellaisessa paketissa, että se tuottaa mahdollisimman paljon lisä­arvoa käyttäjälleen.

Moni­kanava­julkaisu

Yksi materiaali – monta käyttö­liittymää – uusia tuotteita

Yhdestä ja samasta materiaalista...

  • ...julkaistaan tuotteet nettiin, kännykkään, tablettiin, muisti­tikulle, paperille
  • ...poimitaan erilaisia tuotteita vaikkapa laajuuden perusteella
  • ...yhdistellään kokonaan uusia tuotteita

Tiedon hakeminen

Tehokas haku parantaa sähköisen julkaisun käytettävyyttä ja tuo lukijalle halutun tiedon nopeasti ja vaivattomasti. Netti­palveluiden käyttäjät ovat Googlen vana­vedessä tottuneet käyttämään odotus­arvoisesti tehokkaita hakutoimintoja.

Kustantajalle nopea ja toimiva haku on vahva kilpailu­valtti ja erityisesti tieto­kirjoissa tai haku­teoksissa lähes pakollinen ominaisuus.

Älykäs hakukone on Timehousen ykkös­kilpailu­valtti julkaisu­järjestelmissä. Olemme kehittäneet haku­konettamme yhdessä suurimpien kustantajien kanssa vuodesta 1994 ja se on laajassa käytössä Suomessa ja ulkomailla.

Älykäs hakukone osaa suomen kielen taivutukset, siinä on 1,5 miljoonan sanan sanasto sekä relevanssi­lajiteltu haku­tulos, jossa tärkeimmät kohdat näytetään ensin. Haku hakee salaman­nopeasti kymmenien tuhansien sivujen joukosta ne kohdat, jotka käyttäjä haluaa löytää.

Sähköinen julkaisu – mitä uutta?

Kirja on satojen vuosien kuluessa muuttunut melko vähän. Onkin luonnollista, että ensimmäiset sähköiset julkaisut matkivat kirjan ulkoasua jopa sivun kääntämisestä lähtevää ääntä myöten. Käytössämme on kuitenkin tekniikka, joka antaa aivan uusia mahdollisuuksia tiedon hakemiseen ja tiedossa navigoimiseen.

Tehokkaan haun, linkkien, asia­hakemiston, sisällys­luettelon ja toimituksen tekemien nostojen lisäksi tarjoamme käyttäjälle mahdollisuuden navigoida julkaisussa käsite­kartan avulla. Käsite­karttaa rakennetaan julkaisun sisällöstä automaattisesti ja etenkin oppi- ja tieto­kirjoissa se helpottaa asian omaksumista ja käsitteiden keskinäisten suhteiden ymmärtämistä.

Lisää julkaisu­asiaa

eBook+ Äly­kirja käytössäsi. Tutustu Time 3.0 -tuote­perheeseemme.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää

Yhteydenotto

* = pakollinen
YritysNimiSähköposti *Puhelinnumero