English

Referenssit

Timehouse on kahdenkymmenen vuoden aikana tuottanut lukuisia asiakkailleen tärkeitä sovelluksia ja järjestelmiä. Olemme ylpeitä kaikista aikaansaannoksistamme - tällä sivulla esittelemme niistä muutaman.

Yhdeksänkymmentäluvun alussa Timehouse oli vasta-alkanut teknologiayritys, jonka perustajilla oli intohimo ohjelmistoja ja kiinnostus kustannusalaa kohtaan. Erityisosaamisensa ansiosta Timehouse valikoitui tekemään yhteistyöprojektina toimitus-, julkaisu- ja hakujärjestelmää WSOY:n kanssa ja loppu onkin historiaa.

Matkan varrella olemme toimittaneet asiakkaillemme erityyppisiä järjestelmiä aina tarpeen mukaan. Esimerkiksi Gummerus Kustannukselle ja Suomen puolustusvoimille toimitettiin sopivat ratkaisut heidän sanakirjahankkeisiinsa hyödyntämällä osaamistamme sähköisen julkaisun alalla.

Vuosien varrella yhteistyössä isojen toimijoiden kanssa luotiin pohja nykyiselle osaamiselle ja tuotteille. Alusta lähtien teimme päätöksen olla asiakkaan luottokumppani, joka toimittaa sen mitä lupaa. Pitkäaikaisten asiakassuhteiden tuloksena arvomaailmamme onkin kehittynyt asiakaslähtöiseksi. Esimerkiksi SanomaPro:n verkkokirjapalvelu on kehittynyt pitkän yhteistyön tuloksena ja monet nykyisistä kumppaneistamme ovatkin olleet asiakkaita jo vuosien ajan.

Vuosituhannen taittuessa olimme kasvaneet arvostetuksi ohjelmistotaloksi sähköisen julkaisun järjestelmien alalla. Onnistuneesti toimittamistamme ohjelmistoista sekä järjestelmistä onkin poikinut uusia projekteja. Tällä vuosikymmenellä olemme alkaneet tarjoamaan kokemustamme ja osaamistamme uusille toimijoille tuotteistamalla vuosien varrella kertynyttä osaamista selkeiksi kokonaisuuksiksi. Time 3.0 tuoteperheemme osista koostettuja ratkaisuja onkin toimitettu niin Kiinteistöalan Kustannukselle kuin Editalle.

Koko elinaikamme olemme pitäneet asiakkaamme teknisen kehityksen kärjessä. Aloitimme sähköistämällä perinteistä kustannustoimintaa toimittamalla järjestelmiä ja ohjelmistoja. Ehdimme toteuttaa Suomen ensimmäisen elektronisen multimediatietosanakirjan, tuoda monikanavajulkaisun sanakirjamateriaaliin sekä toimittaa verkkokirjojen lukupalvelun. Tällä hetkellä palvelumme streamattavien älykirjojen valmistamiseen ja julkaisuun on alansa huippua.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää

Yhteydenotto

* = pakollinen
YritysNimiSähköposti *Puhelinnumero