English

Alma Talent

Fokus-palvelu

Ammattilaisen tietolähde

Alma Talentin Fokus-palvelu on Suomen suosituimpia maksullisia tietopalveluita juridiikan, talouden, verotuksen ja esimiestyön aihealueilta. Palvelu on toiminut jo vuodesta 2001 lähtien (nimi oli aiemmin WSOY / Yritystieto) ja on vakiinnuttanut asemansa ajantasaisena ja tehokkaana tietopalveluna.

Timehouse on ollut mukana palvelun kehittämisessä aivan alusta asti ja tietomäärien lisääntyessä vuonna 2011 palvelun toimitusjärjestelmäksi valittiin TimeBase.

Tehokas hakukone löytää valtavasta, lähes 25 miljoonan sanan materiaalista salamannopeasti halutun kohdan ja pitkälle viety automaatio helpottaa toimituksen työtä mahdollistaen mm. palvelun sisällön päivittämisen useita kertoja päivässä.

Verkkokirjahylly

Elektroninen kirjahylly

Fokus-palvelun yhteyteen toteutettu verkkokirjahylly on osoittautunut menestystuotteeksi sähköisten julkaisujen alalla. Verkkokirjahyllystä luetaan ammattikirjallisuutta ja sitä käytetään laajasti oppilaitoksissa.

Menestyksen yhtenä salaisuutena on bisnesmalli, jossa asiakas ei osta yksittäistä kirjaa vaan lukuoikeuden kirjahyllyyn, joka sisältää tietyn aihealueen kirjoja. Kirjahyllyt uudistuvat jatkuvasti, joten asiakkaalla on jatkuvasti käytössään ajantasaista tietoa.

Verkkokirjahyllyn teknisen toteutuksen korkea laatu on varmasti myös auttanut tässä menestystarinassa. Palvelu ja kaikki siihen liittyvät osat on toteutettu Timehousen Time 3.0-tuoteperheen tuotteilla.

Summa-palvelu

Indesign-taitosta hetkessä elektroniseen julkaisuun

Alma Talent halusi kehittää ainutlaatuisen palvelun, jossa kuluttajille tarjotaan kuukausimaksua vastaan uusimmat versiot kaikista Alma Talentin lehdistä ja bisneskirjoista.

Eri tyyppisten sisältöjen ja eri tekijöiden laatimien InDesign-taittojen vienti sähköiselle julkaisualustalle nopeasti ja tehokkaasti oli perusvaatimus projektin onnistumiselle.

Timehouse toteutti automaattisen konversion InDesignista TimeBaseen ja rakensi tehokkaat aputoiminnot julkaistavan materiaalin rikastamiselle ja muokkaamiselle.

Lisätietoa SUMMA-palvelusta summa.almatalent.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää

Yhteydenotto

* = pakollinen
YritysNimiSähköposti *Puhelinnumero