English

Talentum

Fokus-palvelu

Ammattilaisen tieto­lähde

Talentumin Fokus-palvelu on Suomen suosituimpia maksullisia tieto­palveluita juridiikan, talouden, verotuksen ja esimiestyön aihe­alueilta. Palvelu on toiminut jo vuodesta 2001 lähtien (nimi oli aiemmin WSOY / Yritystieto) ja on vakiinnuttanut asemansa ajan­tasaisena ja tehokkaana tieto­palveluna.

Timehouse on ollut mukana palvelun kehittämisessä aivan alusta asti ja tieto­määrien lisääntyessä vuonna 2011 palvelun toimitus­järjestelmäksi valittiin TimeBase.

Tehokas hakukone löytää valtavasta, lähes 25 miljoonan sanan materiaalista salaman­nopeasti halutun kohdan ja pitkälle viety automaatio helpottaa toimituksen työtä mahdollistaen mm. palvelun sisällön päivittämisen useita kertoja päivässä.

Verkko­kirja­hylly

Elektroninen kirja­hylly

Fokus-palvelun yhteyteen toteutettu verkko­kirja­hylly on osoittautunut menestys­tuotteeksi sähköisten julkaisujen alalla. Verkko­kirja­hyllystä luetaan ammatti­kirjallisuutta ja sitä käytetään laajasti oppi­laitoksissa.

Menestyksen yhtenä salaisuutena on bisnes­malli, jossa asiakas ei osta yksittäistä kirjaa vaan luku­oikeuden kirja­hyllyyn, joka sisältää tietyn aihe­alueen kirjoja. Kirja­hyllyt uudistuvat jatkuvasti, joten asiakkaalla on jatkuvasti käytössään ajan­tasaista tietoa.

Verkko­kirja­hyllyn teknisen toteutuksen korkea laatu on varmasti myös auttanut tässä menestys­tarinassa. Palvelu ja kaikki siihen liittyvät osat on toteutettu Timehousen Time 3.0 -tuote­perheen tuotteilla.

Summa-palvelu

Indesign-taitosta hetkessä elektroniseen julkaisuun

Talentum halusi kehittää ainut­laatuisen palvelun, jossa kuluttajille tarjotaan kuukausi­maksua vastaan uusimmat versiot kaikista Talentumin lehdistä ja bisnes­kirjoista.

Eri­tyyppisten sisältöjen ja eri tekijöiden laatimien InDesign-taittojen vienti sähköiselle julkaisu­alustalle nopeasti ja tehokkaasti oli perus­vaatimus projektin onnistumiselle.

Timehouse toteutti automaattisen konversion InDesignista TimeBaseen ja rakensi tehokkaat apu­toiminnot julkaistavan materiaalin rikastamiselle ja muokkaamiselle.

Lisätietoa SUMMA-palvelusta summa.talentum.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää

Yhteydenotto

* = pakollinen
YritysNimiSähköposti *Puhelinnumero